Lycklig som en retriever

Förra veckan var Sandra och Tascha med mig o pojkarna och badade! Tascha löpte och det var ju förstås mycket (!) intressant! Ludde gjorde några tappra försök att bestiga den unga damen, men Shappo nosade lite försiktigt på avstånd, pussade lite i ansiktet på henne och aktade sig mest... hihi.

Ludde och Tascha är två galna hundar. Dessutom alldels galna i pinnar. Hur gör då djur när matte bara kastar EN pinne i vattnet? Jo, Tascha visar att hon är tuffast och slänger sig i, trots sten och berg, och Ludde kämpar på så fort han kan. Sen simmar man ikapp, så man nästan är framme samtidigt vid pinnen. Men när herr Ludd ska ta den blir Fröken Tasch förbannad och ger honom en rejäl utskällning! Fröken Tasch simmar glatt in med pinnen och visar den stolt för matte. Ludde simmar glatt in, utan pinne, och tittar lika lyckligt på oss och undrar när nästa pinne kommer.. För det var ju precis lika roligt att simma, simma ikapp, försöka ta pinnen, bli utskälld och sen simma utan pinne tillbaka... haha Vore det inte underbart att vara en retriever, som tycker att det är lika roligt hela tiden, vad man än gör, hur man än gör det och när man än gör det... =)

BAD/SIM-POÄNG
Ludde: simmar bra, snabbt och stabilt - snyggt att han kan "dyka" :)
Shappo: simmar inte så bra, men mycket bättre än förra året. Lite stilpoäng förstås på knubbsälsstilen :)
Tascha: grymt snabb! Var överlägset snabbare än Ludde flera gånger (han som redan simmar rätt snabbt..)! =)


Ser ni söttungan? ;)




Ehh... ? ;)


Tävlingsmalle och dumsnäll retreiver :)

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Härliga filmer! :)

2009-05-27 @ 16:29:30
Postat av: Caroline o. Lukas

Så mysigt med bad!! Lukas hra fortfarande inte vågat sig i..i och för sig har vi inte vart vid havet eller sjön än, men han brukar inte ha så jättebråttom ;)

Härliga filmer!! Blodigt allvar för henne medan Ludde bara simmar för skojs skull =D Kul att båda hundarna har bra simstil.



Vad gäller planeringen...feel free to take =) Körde spår I idag (ska vara 1 vinkel och inte 2) och det gick riktigt fint...kanske drömmen om anlagsklassen innan årets slut ändå inte är så långt borta... ;)

Kram

2009-05-28 @ 18:20:31
URL: http://www.busgolden.webb.se
Postat av: Tina & Theodor

Det låter inte så jättesvårt men de kanke va svårare än de lät :P

får se till & göra ett till min lilla vovve =)

dom va verkligen jättefina!

vilka är ni då?

tack för grattiset=)



2009-05-28 @ 23:59:12
URL: http://goldentheodor.zoomin.se
Postat av: Anna&Divino

träna tillsammans ... JODÄ för jag förstod inte riktigtva du mena =) Lycka till imorn gullet

2009-05-29 @ 01:31:10
URL: http://dinothablogg.se
Postat av: Kattis

Ha ha ha, värsta härliga filmerna! :-) Roligt att se Shappo simma också, det är något som Ghetto styvnackat vägrar göra frivilligt... det lustiga är att han är en riktigt duktig simmare då han väl simmar...? :-)



Joho, men nog vet du om vår lilla inofficiella rasspecial utställning för Schapendoes, som vi ska ha här i Vännäs den 13 juni? :-) Inbjudan har legat ute på min hemsida lääänge. ;-) 16 anmälda vovvar har vi, woohooo! Eftersom det är debut att anordna för oss här uppe så har vi inga övriga aktiviteter, det får växa fram allt eftersom åren går. :-)



Men... har ni tävlat idag!? berätta, berätta! What, what!? :-D Jag håller tummarna som attan iallafall! :-)



Krrram, pöss, spark i jompan! ;-)

2009-05-29 @ 21:22:20
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0