I valet och kvalet...

... men nu gjorde jag det.

Har stört mig rätt länge på både bloggen, hemsidan och allt som hör därtill. Vill egentligen använda blogtown istället, för att den går snyggt att bädda in på hemsidan och har dessutom en snyggare layout. Gillar även blogtowns kommentarsystem. Har dock använt en separat blogg - blogg.se - för bekvämligheten att kunna ladda upp bilder utan att behöva krångla.

Men nu gjorde jag om hemsidan (som jag iofs ännu inte är nöjd med) och la i samma veva ett försök på att använda blogtowns blogg igen. Så nu finner ni ALLT på:

www.ludde.cybersite.se

Välkomna....

Video: Just For Fun

Oj dåligt bloggande! Har faktiskt varit fint väder nu på sistone i skogarna här, så vi har varit mycket ute (dvs inte inne framför datorn). Plus att datorn har varit inlämnad.. ALLA kort från hela 2008 är borta *snyft* Känns riktigt tråkigt.. det var ju ett par tusen bilder... Så ta det från någon som lärt sig den trista vägen: säkerkopiera era bilder!

I veckan köpte jag mig en ny digitalkamera, för några olika anledningar:
1) Den jag har suger - behövde faktsikt en ny
2) Vattentät - vi ska ju till Zakynthos om två veckor och jag tyckte det skulle va roligt att kunna fota/filma under vattnet
3) Filmar en del när jag tränar med hundarna, men mina redigeringsprogram tar inte emot de filmerna som mina tidigare digitalkameror filmat - troligtvis fel format på dem. O jag vet att programmen på min dator tar emot filmsnuttar från olympuskameror, så...

Tadaa - det blev en Olympus Tough 6000. Helt OK kamera ;)

Så jag var ju bara tvungen att filma lite, prova vattenfilmning och så. Sen tycker jag det är så roligt att redigera, så jag gjorde en liten film igår. Har döpt den till "Just For Fun", för jag gjorde den bara för skojs skull. Den har liksom inget särskilt syfte, tog bara de små filmsnuttar jag hade filmat under dagen och kastade ihop - så det är inget märkvärdigt. Men lite söt ändå! :)



Annars så tränar vi rätt mycket nu, har kommit igång med lydnadsklass 2-träningen lite mer och det känns som att det går framåt! Har lagt en del spår, och även tränat en del jaktapportering. Ludde börjar fatta dirigeringen nu och börjar använda sig av nosen mer, innan har han nästan bara varit visuell.
Freestylen tränar vi också mycket, det är väl den som hägrat mest nu på slutet ;) O under dessa heta dagar blir det även en hel del simträning!

Stackars Ludde vaknade dock idag med ögoninfektion på vänsterögat :(

Vår lokala tidning, Arvika Nyheter, har en fototävling varje sommar som kallas för sommarbilden. Varje vecka utses en ny vinnare, under 10 veckor tror jag, och sedan slåss alla tio vinnare om förstaplatsen då man vinner en digitalkamera. Den här veckan skickade jag in en bild, och kom med! Jag blev inte veckans vinnare, men min bild kom med iaf - stor och fin :)




Orginalbilden


RSS 2.0