Härlig vårpromenad bland älgskit och vattenpölar

Ja, som rubriken lyder - det är exakt vad som stod på schemat idag. Jag och Anna G tog en promenad i skogen med Ludde och Dino (Shappo var hemma med husse och fick sig en stadspromenad). Det började hur bra som helst, stigen var torr och fri från snö, men sen trampade vi ner oss ordentligt i både snö och vattenpölar. Stora färska älgbajshögar fann vi också längs vägen. Vi stannade till vid ett stort kalhygge och tränade lite, och knäppte några kort på monstren! =)

När vi kom tillbaka tränade vi lite till där vi ställt bilen, och Ludde gick hur fint som helst! Det blev en kanonträning, men det märktes att han var något trött efter allt bus och spring i skogen. Men fullt fokad var han! Han backar på kommando nu, men det blir inte alltid rakt bak.. det kan bli lite åt vilket håll som helst, men han backar ju med iver iaf och det vill jag ju! Sen har han fattat galoppen med "vänd om" och det funkar 8 av 10 ggr, och då med relativt lite hjälp! Om man ser till bara en vecka tillbaka verkar det verkligen som om poletten ramlat ned! :)

Sen upptäckte vi hur frutkansvärt skitiga hundarna var... så vi åkte till sjön så att de fick bada :) Dino verkade minst sagt förvånad, som inte har badat tidigare, Ludde hade fullt upp med att koka kaffe! :) Söthund.



Finaste Luddasen...


Söta lilla Dino


Var är Ludde? :)


Men matte! Varför kastade du godisen i vattnet? Gaaah... !



Anna o Dino


Jag o Ludde ♥


Kommentarer
Postat av: Anna

Nämen åhhh =) Skitfina bilder, kul att du tar kort....ja lyckas ju alltid glömma min =S Underbar dag som ja gärna gör igen:)

2009-04-14 @ 00:10:16
URL: http://krissil.blogg.se/
Postat av: Kattis

Vilken toppenmysig promenix! :-) Och så söta ni är alla fyra. Pluttisar! ;-)



Kramelikram!

2009-04-14 @ 14:51:07
URL: http://www.geocities.com/kattis_ghetto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0