Fullt upp

Dålig uppdatering men det händer mycket ska jag lova!

Det har varit så himla mycket nu och jag har inte riktigt haft varken tid eller ork till att skriva ner allt vi tränar, men såna perioder har man väl då och då..

Det har blivit freestyle och lydnad varenda dag, och det känns himla bra! :) Håller på och försöker sätta ihop ett program åt Ludde, men har liiiite problem.. eller ja, haha, ganska mycket. Det står still i hjärnan, men det kommer väl! :)
Shappo har jag försökt att träna lite nya moment med, front tex, det 'är långt ifrån klart men det tar sig.

Lydnaden, vi har vissa problem med linförigheten fortfarande. Kopplet av = det funkar, kopplet på= Ludde förstår inte att det är ett moment. Vet inte riktigt hur jag ska träna, men det löser sig.
Har ju börjat träna in en del moment för klass II och det märks hur Ludde lyser när vi gör nya saker... hoppas vi kommer ur ettan nån gång :) Haha!

Granen är på plats och hundarna är sååå nyfikna på alla paket, de går där o luktar o kikar... det ligger ju två paket som innehåller torkad oxbog så man kan ju förstå deras små sniffningar :)

Har fått en massa fina julkort också! TACK alla! Ska lägga upp dem här, men just nu fungerade inte fotouppladdningsgrejsimojjen, så det får bli senare :)


Kommentarer
Postat av: Monica o Sigge

HAHA Sigge är likadan när det gäller linförigheten. Funkar kanon utan koppel, med koppel inte alls lika bra :)Fast det är mkt bättre nu än vad det var förrut. Tyvärr så funkar det inte alls på tävling :/



Ska också börja träna in några moment till 2an. Nångång måste vi ju kommer ur ettan, eller? :D



Ha en trevlig kväll! KRAM



2008-12-21 @ 16:52:44
URL: http://www.siggebus.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0